Pages

Wednesday, 24 October 2012

Mengimbau Silam..

Assalamualaikum..
Hye2.. Lamanya x update.. cian kt blog saya ni slalu kene tinggal2.. huhu..
hari ni tade na watpe.. first thing I wanna say.. " Yeay..!! I'm Coming hOme..!!" hehe..
really miss my family, my bed, my stuff, my closets and so on lah..!! 
"walhal baru 1 minggu 2 hari je x balik.. eeeuu over sgt kan..! HAHA"
Tengah duduk2 ni tiba2 teringat la zaman study yang dulu2 time 
kat politeknik.. Haa.. dulu Diploma yana study kat Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin, Perlis
dalam Secretary course.. Best sangat kat sana.. walaupun 2 tahun jew.. 
tapi memang terasa sangat kehidupan sebagai anak perantau di negeri yang masih lagi 
mengekalkan sawah padi yg terbentang kehijauan dan jauh dari kesibukan kota + hutan2 batu ni..
huhu.. kat situla yana belajar cakap utara.. 
masa study kat sana jgk la banyak tempat yang yana da pergi..
(haa kau, memang panjang sgt langkah aku dok kat perlis tu, Mao tak nye.. setiap kali outing jew mesti g kat area Jitra, Alor Star + Penang...! Kangar tu da jadi tempat singgah2 jew.. haha..
 REDAH AJEW..!! hewhewhew)
kat bawah ni ada beberapa keping gambar masa zaman study kat Perlis dulu..~~
Waaa.. I really Miss the mOment..