Pages

Monday, 23 January 2012

Tips Dan Petua Putihkan Gigi

 Assalamualaikum...~

Hye2..  rindu sgt na update blog ni.. mcm bese.. happy2 je merapu kat cni kan.. eh2.. tp rasanya na cari kelainan la ari ni.. xpnah share sbarang tips kt cni kan... Ok hari ni yana dpt info2 yg berguna utk tips2 kecantikan yg mudah utk kte ikut, so na updatekan la kt cni.. leh jgk kwn2 baca... ni yg first yana jumpa.. senang.. simple je caranya.. meh kte usha sket.. hehe.. ^^

Senyuman nampak lebih menarik dan menawan bila nampak gigi yang putih berseri kan kawan2? Mesti kita semua nak gigi yang putih berseri btol x? Haa.. yg paling senang adalah dengan pergi ke klinik gigi dan buat proses pemutihan, haha..  tapi mesti mahal ratusan hingga ribuan ringgit kan? Ni nak share tips dan petua putihkan gigi dengan cara yang lebih mudah dan murah.. InsyaAllah akan berhasil.. :)

                                     tips dan petua putihkan gigi Tips Dan Petua Putihkan Gigi  Dapatkan Gigi Putih Berseri


1. Cara mudah untuk putihkan gigi ialah dengan menggunakan serbuk penaik atau juga di kenali sebagai SODIUM BIKARBONAT.
2. Sebelum gosok gigi seperti biasa, gosokkan gigi anda guna serbuk penaik terlebih dahulu.
3. Kemudian kumur dan gosok gigi seperti biasa.
4. Amalkan petua ini 3-4 kali seminggu. InsyaAllah akan dapat lihat hasilnya lepas sebulan. :)

 Haa.. pe lg.. cepat geledah kabinet dapur.. hihi..



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~~HotteSt & CharMiNg~~