Pages

Wednesday, 1 February 2012

View Mata serangga dari dekat..

First skali, yana na say hye dlu.. Hye korang...!! hehe..  kt bawah ni de la beberapa keping gambar serangga yg diambil dr dekat.. siyes cantik nya mata dorang.. bila yana tengok je rasa macam rupa bentuk de sesetengah kereta.. & macam rupa design sunglasses sekarang ni.. kan.. stuju x dengan yana.. =P 
emm..  de yg yana x berapa na pasti jenis serangga apa kt bawah ni.. pape pn.. korang tengok n decide sendiri la ye... ^^














Memang cantik sungguh mata diorang ni..tula. asal serangga hinggap je korang lestik.. tampo..cubala wat aktivit lain sket.. try la snap pic serangga tu then zoom tengok mata diorang.. x ke da wat kerja berseni namanya tu.. hehe



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~~HotteSt & CharMiNg~~