Pages

Thursday, 12 July 2012

RuNning Man@ UiTM

Uitt.. uitt.. lamanya hOii.. x update blog.. ni smua gara2 bZ.. Bz.. bz.. yes.. haku ni kan, kalo masuk semester kt uitm blk.. mmg tade da ingat na update kan c en.blog ni di masa2 senggang pn.. dahsyAt nyew la pembukaan entry aku.. ni da de bunyik2 cam na mencantas "title c Mak Jemah" la ni kan.. HAHA.. x kuasa i'ols ok.. weh3.. meh la na cite ni.. aritu time awal2 sem3 yana kan ada jOin Running Man games kt uitm.. under budak2 course Health.. pssst.. *tbe2 je kan bahasa kn diri nama sndiri, haha.. lantak's i la kan.. =P*

Memang best.. siyes.. walaupun banyak rintangan & cabaran yang perlu ditempuhi.. tapi yana dgn pasukan yana berjaya gak tempuhi.. strategy sgt kitorang tao walaupun x menang.. haha.. *yg paling x leh blah.. dalam game Running Man tu ada part yg kne men batu seremban..* aiseyh.. time2 tu jugak la haku ni hilang ke profesioanalan aku yg slama ni da lama aku x praktikkan.. i'Ols fail uols..!!! i fail tao men batu seremban tu.. apa pun ta boleh..!! grrr.. malu jew.. dak2 lelaki pun terrOr ok..! adOdoiii.. =,=" .. kitorang main 8 game rasanya time Running man tu.. if x silap la.. huhuhu

aiseyh.. lupa lak na mention nama2 ahli grOup i'ols.. mereka adalah dak2 classmate i.. nama dorang... athirah.. zaty.. wani.. dan raihan.. + me.. yana.. hihi.. terrOr2 tao dorang ni, sangat berjiwa kental Ok..! hOho.. nama grOup kitorang dlm RM ni.. "Oppa Abah kau..!" style x? style x? heheh.. na sebut dia pn ada style tao.. HAHA..! *siyes tergelak sorang2 da ni ble ku kenang balik..* =D
 


 Haa.. ni group yana.. time ni game yg second last.. emm, ktorang kene cari beberapa barang/bahan untuk bancuh air. 

 
 sempat lg tu tgk camera.. hihi.. time ni game kne timbang bola dari yg wat dr paper tu..
kira cam main sepak takraw la.. tp game ni la yg plg dahsyat susahnya.. tade sorang pn rasanya yg dapat timbang lebih dari 3.. haha..

  
game ni pn 1 hal.. kne lompat tali skipping tu 20 kali serentak dlm 1 masa, if tersangkut di kira batal n ulang balik 20 kali tu, tapi.. hanya 2 peluang je yg diberikan.. grrrr..! 

ni game time game yg kne cari bahan, wat & minum air

senyum.. ^_^

muka haku oii. sgt la ntah pape.. eh, sape la yg sensorang sesat sampai jauh sgt kesana tu.. heheh

1,2,3 gO..! tirah.. time ni tirah mmg pOwer.. 
cz dia kene sebut "haa"  sambil pegang hailers, (nampak x kt blakang tu..)
& xleh berhenti sebut "haa" sambil tu kitorang lg 4 ni kene berlari cari bahan2 tersorok untuk wat air tu.

cari jgn x cari.. 
 ni time da jumpa bahan2 tu. pe lagi.. kasi bancuh la kan..
 haa.. ni la kesahnya lepas dapat cari smua bahan tu.. jemput minum.. 
HAUS weii.. nasib baik jumpa gula uOLs..
 kalo jumpa garam.. x ke naya aku & yg lain2.. 
tade la dapat rupa cenggini time minum air tu.. HAHA..

 testing dulu timbang2 bola..
game yg last skali ktorang kne cari member yg disorokkan 
dari aras 1-7, zaty org first.. memang paling terrOr..
coz dia kene cari orang ikut urutan.. huhu.. macam2 tempat ktorang disorokkan.. 
ada kt dlm toilet la.. tepi lorong.. kt hujung level, n aku kne kt tangga.. huhu

 ni time da abez.. time ni haruslah lunch la kan.. 
ktorang n yg pkai tudung kaler putih tu our classmate dr team RM yg lain.




dari kiri.. Naim, WawaJa, Tirah, Dikwa, 
Sara & An (dorang yg dok area depan sket ni n kt tengah), 
then Eqa, Zaty, Wani, Yana

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~~HotteSt & CharMiNg~~