Pages

Thursday, 12 July 2012

Gubah bunga..

Assalammualaikum.. ^_^

Well.. berdasarkan tajuk di atas, diisytiharkan bahawasanya Norliana Binti Kamarudin da reti gubah bunga.. yeay.. hehe. first time aku wat benda camni.. ta ku sangka rupanya berbakat jugak aku.. ngeh3..

Da lama da cite ni.. tapi aku rasa cam ok je na dijadikan entry coz perkara ni merupakan first time aku wat dalam hidup aku.. tq to my mOmmy coz kalo x kerana dia yg bawak balik fresh flower maka tak  berpeluang lah aku menggubah bunga hasil dari kreativity aku sendiri.. kan3.. 
nak tengok x gamba bunga yg aku decorate tu.. nak laa.. nak laa.. 
tengok taoo.....



 Actually yg ni aku rasa paling senang coz aku tiru kt google jew.. haha.. 
group2 kan ikut jenis bunga then kasi cucuk sama itu kapas..

 Yang ni sama je decoration dengan yg bawah ni 
coz rasa cam ta berapa byk idea sangat na pk cara lain.. 
berapa kali ntah aku cantas batang bunga ros ni bagi pendek, 
last2 memang pendek btol.. T_T nasib baik tak rosak & boleh dicover lagi.. hOho..


 Ok fine, korang mesti tao kan bunga yang paling besar kaler ijau purple tu.. kan..
 if tatao meh cni aku kasi tao.. tu adalah bunga/ daun sayur kobis tu.. hehe.. 
 yg ni mak aku bawak g ofis coz na letak kat unit dia sebab besa sgt katanya & 
sesuai la na letak kt corner2 ofis dia tu.. adoii.. da la aku rasa design ni paling kureng.. 
aku main cucuk2 je yg ni.. lantak la situ.. hehe

 Yang dipegang tu memang hanya dipegang coz tatao da na letak kt mana.. hehe.. aku just letak kt dalam gelas jew n letak kt tepi PC.. *gedik2 pakai spek mata tade pOwer* winks2.. ^^

Ok tu jew.. tade la hebat sangat kan.. heboh btol na suh org tengok.. hehe..
 yela namanya first time.. ok. tu je.. papaii..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~~HotteSt & CharMiNg~~