Pages

Monday, 22 August 2011

:::....CreatiVe kan...:::


Assalamualaikum & Salam Sejahtera.. 
 Rasanya, this time aku create entry dalam keadaan yang penat & penat sangat2.. mana x nya.. semalam aku drive dari rumah (Putrajaya) ke KL (Chow Kit) tbe2 lak sampai je KL jalan jem sgt2.. mao x lenguh segala otot2 + tulang2 aku ni dlm kete.. nasib baik aku drive auto.. kalo manual, silap2 kejang aku dlm kete tu.. haha.. tiba dlm penat2 aku rasa cam bosan pn ada.. na tido, lom sampai moodnya lagi.. sO aku decide untuk meluangkan masa depan lappy dan tgk la pape yg aku berminat.. tiba2 terjumpa satu site ni de byk gambar2 menarik.. bagi aku best la untuk tatapan.. 

Maka.. terbitla idea aku na kOngsi gambar2 yang aku tgk ni pada korang jugak.. 
walaupun letih semalam & semalam x habis lagi.. tapi aku try so hard jgk na 
update new entry kt blog aku yg x seberapa ni.. 
Pe lagi.. jOm la tgk k..~ Layan..~~ ^_^
.
.
.
.
Origami yg style..~

 V for Vandetta Mask.. aku rasa seram tgk topeng ni.. hOho


UnicOrn..

Iron Man..


Mr MariO..

 skrg.. kita tgk TiNy wOrLd in da bOttLe.. pulak.. 
Direka oleh arkitek dari Jepun yang bernama Akinobu ~~

 de ladang ternakan lembu..~~

 Pic ni sweet.. de couple bwh pokok.. hehe.. 


 tiba2 de rangka dinasour lak kan.. 


 sMaLL isLand..~


Ni antara koleksi2 pendriVe yg uNik2.. 
Kreatif kan design2 yg dorang hasilkan ni.. haa.. kOrang ada?? hehe

yg ni kalo polis wat sportCheck kt beg, sure kne soal siasat jap.. hehe


DSLR tuu..~


Sekali burger pn leh sumbat kt CPU daa.. 

 LeGO.. lama da x men mainan ni.. ;)

 Pendrive tembikai..

yg bentuk sepit ni mmg sesuai dgn saiz nya kan..

Menyenangkan.. xde la tertinggal-tinggal pendrive da.. hehe

SMart..

Mak aih.. bOM tangan..!

Pendrive pn na jd ice Cream gak..~~

LipstiCk k.. eh, bukan laa.. Pendrive.. =P

Cute MiniCooper ni

Yang ni lagi Cute.. da jd cam aksesori da kt Lappy.. kan3.. ^^
.
.
.

haaa.. jap2.. de lagi.. tp nanti aku sambung yee...~ hehe..

p/s :: Sumber2 diambil dari BLog ==> http://www.blogobo.com/read/2688/0/tiny-world-in-a-bottle-awesome-10x    (Thank You So Much (^_^) )

3 comments:

There was an error in this gadget

~~HotteSt & CharMiNg~~