Pages

Thursday, 4 August 2011

Santai2 ::Macam2 ragam daa~~

Assalammualaikum..~
Hai kOrang.. ^__^ nga watpe tu?? lama da rasanya x update entry.. selalunya xcukup sehari 2 kali gak la update entry baru.. hehe.. emm, ni na share n korang.. zaman sekarang ni da mcm2 da perkara2 yg diluar jangkaan kte leh berlaku depan mata.. de yg kte perasan, n ada kalanya juga kte x terperasan pn.. Tapi kali ni na bg korang perasan pe yg korang x perasan selama ni.. heheh. jOm la kte usha2 gambar2 kt bawah ni.. 
kOrang nilai sendiri la ye.. pernah ke tidak korang nampak sebelum ni.. (^^,) 


byk betol traffic light ni.. ntah bpe byk simpang la kt cni..
kalo aku yg drive kt jln ni, alamat x bergerak la kete aku.. xtao na pndang mne 1.. haha..

traffic light utk pejalan kaki ni siap de commands dia lg tu.. hehe.. rajin btol penciptanya.. 


haa. ce teka.. ce teka ni pe dia.. sushi kan?? eheh.bukanla..
ni Pen drive/thumb drive laa.. mcm real je kan..~ ;)


haa.. mai tang thumb drive yg ni, aku mmg x rasa pn na beli.. 
if ada la classMate aku yg memiliki 
yg cmni.. pasti thumb drive ni jd slh 1 agenda utk pekena org.. haha.. 


Next kte beralih kat breakfast lak.. haa.. da ala2 lambang yin yang lak kan.. 
agaknya if aku na wat cmni la.. amek mse bpe lama ye na goreng 1biji telur cmni..?? 


ni utk kiddy breakfast sesuai sgt la ni.. cOmeL kan.. mmg rajin sgt la kan ibu2 
na ke dapur pagi2 wt cmni.. nak2 lg yg bekerja tu.. haha.. 
Mesti rajin tuu.. utk anak2, apa2 je ibu2 sanggup lakukan.. =)


cOMelnya telur rebus camtu.. sayang lak na makan..
 tp cmne ea leh jd bentuk love cmtu??


PiNggu..!!~ hihi

~~nOw kte tgk Fesyen dr pereka pakaian pulak..~~


Ok.. yg ni dgn confirmnya rasa geli sbb tengok de kepala byk2 
kt bahagian skirt bwh tuu..da mcm sotong kurita pn de lak aku tgk.. hOho..


Ni la di namakan Fesyen x cukup kain..
 rasa mcm na tolong je pereka fesyen tu design baju bagi elok sket.. 
Kesian da tgk lelaki ni pkai cmni.. haha.. =P

bila tgk yg ni kan.. rasa da cOnfius da. .ni baju ke.. Tudung Saji ni??
haha..!! Guys.. pliz dont try this at hOMe.. 
kesian mak2/grandma2 hilang tudung saji kt umah nanti.. hehe.. 


fesyen durian kew.. sayur bayam purple ni? tlg explain kan leh??

Selimut...??!~

senang je kan.. sambil2 na tdo tu.. xyah da bukak2 buku cerita/nOvel.. 
baca atas selimut pn da Ok.. GOod Night..! heheh.. 




kpd yg mengidam na beli iPhOne tu.. xdpt beli iphOne, 
tp dpt beli selimut n cadar cmni pn jadi la.. ngeh3x.. =P

Ok.. yg ni da ala2 cte hOLLow Man la pulak kan.. transperent la kononnya.. haha.. 
kalo tadi selimut.. yg ni KatiL pulak..  bangun pagi2 kalo rse malas sgt na mandi & g sarapan..
gigit je la katil ni sandwich ni yew.. =D

Yang ni lak.. leh r konon2 berangan nek spaCeShip sebelum tdo tu..
untung2 nanti leh mimpi berlakon dlm cerita star Wars lak kan.. haha


Ala2 new-born chicks.. ^^

Ok.. lepas ni na tgk pe pulak yew.. ?? hehe.. jOm.. kte intai bawah lg.. 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Alamak aihh.. ni misai kew TaNGLung ni?? 
eee.. seram tgk.. lebat dari rambut dia dah.. 


erk?? pak cik ni punya misai da macam penyangkut/ hanger baju daaa.. KAH3x!!


alamak abg ni.. bkn men control lagi muka tu time snap pic ni.. heheh.. 
agaknya dia lupa kowt kt mana misai n yg mana 1 rambut.. Ops..! 


ish3.. org wat fasyen rambut.. dia pn na berfesyen gak..


sape tao ni pe dia?? hehe.. ni adalah.... tOiLet..
kalo la ni de kt malaysia.. pe pendapat korang ea~

kOrang penah dengar/ tengok nama2 restoran yg pelik2 x?? jom la kte tgk kt bwh ni pn ada..~

Ni kes na sama dgn Dunkin' Donuts la ni.. 


Heheh..~


yg restoran ni jual perisa negro ke apa ni?? ish3.. 



Ok je?? nama xleh sedap lg ke..


haish.. ini macam pnye nama pn ada ea? adoyaii.. x kreatif btOL.. 


yg ni lak nama utk kg2.. time balik kampung aritu de gak nama2 kampung yg pelik2.. 
tp x sempat lak na snap pic.. ni jmpe kt internet..
 hehe.. igtkn org jew yg de kepala batu.. nama kg pn ada..


=)


zaman sekarang kan ramai da org minat fesyen pOLka dot balik..
ala2 zmn 6o~an dlu.. hehe.. ni, kereta pn ada da fesyen pOLka dot.. 

Mini CoOper pOLka dot..~


black & white pOLka dot..

eheh, tbe2 je durian lak kan.. =)
pelik la durian ni.. bukak dalam pn jumpa durian berkulit lg..?? 
hairan.. tp ni la kuasa kebesaran Allah kan..~


kek bentuk baby.. kalo jual pn.. rasanya tgk je kot.. x beli..
 sbb x sampai hati pn na makan.. + x lalu aihh.. =,=" 


haaa.. yg ni bukan kek.. mao pn burger.. ni Original resepi punya.. hehe..
kesian baby ni.. cOmel je kene kepit dgn bantal roti burger ni.. 
dgn dia skali jd burger.. haha..
.
.
.
.
 .
.
Da habis....~~ Entry kali ni tiada kene mengena pn dgn sesiapa.. hanya la sekadard suka-suka jew.. 
thAnx u'olls cz sudi tengok~~ ^_^ 


p/s: Entry ni sumbernya sedikit sebanyak dipetik dari http://adlynnadamz.blogspot.com/2011

4 comments:

  1. hahahahaha..
    bnyk tol bende2 pelik skrg ni..

    ReplyDelete
  2. haaa.. tu la pasal kan.. mcm2 ragam betoL org skrg ni.. heheh..

    ReplyDelete
  3. psal name kg tuu....pernah dgr kg. Kebun???
    kt arau perlis.....check it out.....(^_^)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

~~HotteSt & CharMiNg~~