Pages

Wednesday, 7 September 2011

Rasa yg ketermelampauan sebaknya.. haish..! T_T


Adeh, bangun2 je pagi ni dengan kesedihan melampau. Kesedihan yang tak dapat dibendung lagi. Umpama terpaksa merelakan diri melepaskan seorang jejaka pergi untuk further study dan belajar ilmu kejuruteraan mekanikal. Eh. Bukan umpama, memanggg. Oh tidak..!! En.sayang... please don't go. yaa.. mmg ada sedikit sifat selfish di sini yew.. and aku tahu tu... Tapi En.sayang.. saya tak bersedia lagi laa.  tak terbayang rasanya bila abg takde kat area Selangor ni. Selama ini walaupun ya tak sentiasa bersama abg, at least ya tahu, yang abg berada di sekitar tempat kat mana2 area Selangor ni jew.. (paling-paling jauh pun Kuala Selangor tu la..)

Alamak.. lepas ni.. siapa nak teman aku pergi shOpping dan sama-sama pilih baju untuk aku lepas ini?! Siapa nak tolong bacakan sinopsis novel english utk aku, n tolong pilihkan novel2 mana untuk aku beli.. aku ni kan rambang mata.. hmmm.. Siapa nak belanja makan tempat best-best bila aku hangOut nanti dan siapa lg yang sudi na spend time together-gether dgn aku berhari-hari tanpa rasa jemu?! Siapa lg yang na dengar aku berceloteh bagai na rak dgn penuh kesabaran n sentiasa sabar jew dgn kerenah aku yg pelbagai ragam ni.. Oh oh siapa sanggup sabar dengan aku lepas ini??! En.sayang.. kamu la salah seorang yang precious dalam hidupku..

 Ciannya kt dia.. da la kene orientation weeks.. eee..x patut la.. da degree pn na kene orentasi lagi.. aku aritu xde kene pn.. fuh.. nasib baik.. huhu.. xpela.. sabar ye en.sayang.. bese la tu.. freshie kan.. dlu awak yg mengorentasikan budak2 baru masa kt poli.. bukan men lagi dia masa tu.. skrg ni turn utk rasa la pulak diorentasi.. hehe.. Ops..! maaf ye en.sayang.. peACe..!! i  gurau2 jew.. ngeee.. ^_^

 Dear.. thanx sebab always b my good listener.. n rajin je layan saya.. 
walaupn dalam kesibukan kt sana... abg leh je text ya.. really appriciate it.. 
syg kamu sgt2 lah.. tke Care yaa..!~

p/s: selipar gebu dlm bilik saya exactly serupa mcm cute pinky bunny ni..
*tiba2 je kan..*



Dear Reader, thAnx alOt for reading my bubling here.. hehe.. Mmwahhx..!!

1 comment:

There was an error in this gadget

~~HotteSt & CharMiNg~~