Pages

Thursday, 28 July 2011

Bila Hati Gembira..~~


Assalammualaikum... & salam sejahtera.. ^_^
Di malam yg sunyi lg hening ni kan.. tbe2 hati terdetik na update blog walaupun 
sebenarnya idea tu sgt la zerO.. tp aku balun jgk sesi update mengupdate ni.. hehe..


Motif pic diatas..~ huhu.. ce tgk belon2 tu.. comey kan.. bentuk love2 + colourful gtu..
jz na korang imagine konon2 aku la yg tgh pegang belon2 cantik tu.. haha.. 
tp hakikatnya aku xde r dressup sexy cmtu pn... eheee..~~ ^^
belon2 yg kaler2 tu menggambarkan perasaan aku hari ni..
 >> Bahagia, gembira, ceria, senyum & bla bla bla bla... << 
Alhamdulillah..~~


Actually, rasa happy sgt.. maybe sebab dpt jumpa my En.Sayang kowt.. 
ye laa.. setiap kali dia sanggup dtg jmpe aku.. aku rse cm terharu sgt..
 cian kt dia susah2 drive jemput aku.. ajak  kuar... sarapan.. 
outdoor fotoshoot la.. layan kerenah aku yg byk ragam ni.. 
snap pic aku sana cni.. g shOpping masuk kedai tu.. kuar kedai ni.. 
fuhh.. mmg penuh kesabaran la dia tu kan.. 
hOnestly.. i really appriciate it.. i LOve u sgt2 lah..!  MaCeh tao syg.. hehe..


** suka sgt belon jenis ni.. if meletop xde la scary pn.. hehe **

dan tadi lak balik je rumah lps kuar.. parents aku cam friendly + ceria sgt..
ketawa memanjang.. de je lawak2 yg kuar dr setiap word dorang.. hehe..
Nasib baik x kene interview.. 
sbb tu la yg menjadi rutin sebelum & selepas kuar dgn En.Sayang.. 
family aku kecik jew bilangannya.. 4 org.. parents.. Me & my lil bro..~ tu jew..
so ble sekali semua ada.. n sembang2.. 
mmg ada je la hot issue na kasi gelak smpai pecah perut.. 
tp ble parents g keje.. adeq g skola..  x pun aku blk kt u lak.. 
so ada la rasa kesunyian tu.. nak2 lg ble aku kene tinggal umah sorang2..
Maonye aku x bosan.. eee.. siap da leh hafal da drama2 kt tv tu channel bpe..
 pukul bpe.. non stop lak tu tv tu On jew.. jd berderet-deret la aku follow drama2 tu..
lps 1, 1 aku tgk.. heheh...~~ 

 


that's y bila family ajak kuar.. mmg laju ajew aku stuju.. siap tu agak lambat jgk la..
almaklumla.. kalau da namanya perempuan tu kan.. kdg2 tu de je b on time.. huhu..
 tp de gk yg leh siap awal... tu mmg respect sgt lah.. ;) 

Syukur sgt2 bila dikurniakan hari2 yg indah mcm ni.. 
hOpe.. hari2 mcm ni terus kekal~
If de pape yg sebaliknya tu kira lumrah + asam garam kehidupan.. 
xde sape mampu menolaknya..
tp sbg manusia.. aku memohon utk dijauhkan dr segala keburukan &
 sentiasa didekati dgn kebaikan.. InsyaAllah.. Amin.. ^___^






 
. . . . . . . . . . ThAnK YOu sO MucH kpd yg Sudi Membaca Entry ni . . . . . . . . . . .










No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~~HotteSt & CharMiNg~~