Pages

Wednesday, 6 July 2011

Majlis Perkahwinan tOmok& Ayu

Ok.. smua org tao ayu & tOmok da pn sah bergelar suami isteri since 1 julai 2011 ari tu..
hOnestly mmg cantik tao Ayu.. mmg nmpk ayu sgtla dia time akad nikah tu.. Tahniah diucapkan 
kpd dorang.. smOga perkahwinan dorang kekal hingga ke akhir hayat + dikurniakan zuriat2 yg soleh dan solehah.. Amin.. ^_^

Wedding reCeption dorang tlh diadakan bermula pd pukul 8 malam di Dewan Serbaguna Taman Sri Keramat Au2, (kt umah Nenek sedara aku tu.. ^^)  & kalo korang na tao.. dorang de tiga lagi Wedding reception.. pd 2 julai,di sebelah pihak perempuan lak kt tempat yg sama.. then majlis bersama rakan media kt Saloma Bistro, Kuala Lumpur yg bertarikh 6 Julai dan resepsi di sebelah pihak lelaki di rumah keluarga Tomok di Alam Damai, Cheras pada 9 Julai.

kt cni na share la sket pic2 mse wedding reCeption Tomok & Ayu..~ 

gambar kahwin tomok
Saat yg plg mendebarkan dlm hidup mereka yg bergelar lelaki dihari bersejarah..~

gambar kahwin tomok
Happy Face.. =))

gambar perkahwinan tomok
Waaa.. cantiknya gOwn ayu.. tbe2 minat lak kt kaler purpel.. leh pulak mcm tu..??

gambar perkahwinan tomok
Senyum ats pelamin cantek..! bunga penuh kt blakang.. adOre sgt.. 

gambar perkahwinan tomok
Mmg padanan warna yg cantik.. berseri-seri sungguh..!

gambar perkahwinan tomok
kek 3 tingkat tuu.. yUmmy3.. hehe


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~~HotteSt & CharMiNg~~