Pages

Saturday, 2 July 2011

GoWns........

Kali ni pasal gown pulak.. bukan upload sbb dok pk na kawen, tp sje2 je sbb mmg aku minat tgk dress & gown yg cantik2 lg cuMiL ni.. hehe.. dulu kecik2 kan aku suka pakai gown.. bila da besar sket mcm da jarang lak pakai.. then skrg bru na start pakai blk.. sampaikan mak aku leh ckp cmni.. "x puas pakai gown ke masa kecik2 dlu kak Long?" hehe.. yup.. mmg x puas.. rindu zmn kecik2 dlu.. huhu.. Skrg ni kn, bila aku naik kete n lalu kt jln2 yg kiri kanan dia de kedai2 bju.. dress.. wedding gowns.. kn.. sure aku tengok btol2.. sbb cantik2.. nak2 lg jalan yg kt area bandar seremban tu.. hihi.. lepas tu mula la berangan..jd tuan puteri la.. wat clip video la.. HAHA.. da mcm dlm cte "cik Ah & cik Nin" la pulak kn.. huhu..

Wedding-Dress-Trends-for-2011-a.jpg
cantik kan gown ni.. tp aku agak kurang berminat la dgn kanan ni kat area skirt dia tu.. tgk bulu2 tu gumpal2 bentuk mcm bunga ros.. rasa mcm na garu2 jew.. ntah.. geli lak tgk.. hehe

Wedding-Dress-Trends-for-2011-b.jpg
yg ni lak.. 2,2 comel kn.. sweet jew kaler dia.. =)

Lazaro-Wedding-Dress-Trends-for-2011.jpg
yg kiri ni bukan men kembang lg.. 
agaknya if de budak kecik masuk dlm kain skirt tu pn leh x perasan.. haha..

knee-length short  Wedding Dress Trends for 2011
Ok..! sy suka sgt tgk yg belah kanan ni.. cantik..!

   yg belah kiri ni nampak soft jew.. pastel color.. 

 da mcm green Lantern lak warna hijau kt sblah ni..

     Yes.. ini pn cantik...~~ ^^    


  

yellOw dress pn cute jgk.. 

                              

kat bwh ni pulak warna biru.. Cantik laaa..!!

       
   blue brides maid dresses    


Now tgk dress kaler Green & lime green pulak.. heee.. ^^

                        

     

  yg kt sblah ni cantik.. simple look.. abaikan modelnya yg seksi tu ye.. jz tgk dress ijau tu.. hehe..

pOLka dOt..~~

  

PurpLe Cute Dress...~

                                      

     

    

BLaCk Dress & gOwn..~ 

      

   

Byk btOL dress & gown yg aku expLore ari ni.. kn3.. hehe.. zmn skrg ni. Fesyen tidak lg menghadkan pemakaian kpd org tertentu shj...  perempuan muslimah yg bertudung pn da boleh pkai dress n gown.. cuma syarat nya jgn la mendedahkn aurat pulak kn.. pakaian2 yg mcm kt atas ni boleh je digayakan dgn inner baju ataupun kardigen..ikut kesesuaian warna dress tu la k..~~ 





No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~~HotteSt & CharMiNg~~