Pages

Wednesday, 29 June 2011

Kenapa ye??


Hehe.. tbe2 tajuk da de tanda soal pulak kn.. kenapa yew?? persoalan dlm persoalan.. ^_^
emm... sbenarnya na ckp kt cni.. kenapa ye aku tiba2 je leh start suka berblogging..?? huhu..
cmni ceritanya.. aku ni seorang yg jenis byk cakap tao.. tp kn kadang2 leh jd sgt pendiam
bila aku jumpa org yg aku kurang boleh klik.. x pun aku rasa kekok masa tu.. hehe.. 
biasa la.. mula2 kn.. if da kenal lama nt.. maonya org yg kenal dgn aku tu na tutup je mulut aku ni
suruh diam sket.. haha.. kalo aku snyap tu.. mst aku tgh berangan kew.. or tgh pk pape la kn..

Honestly, aku sejak start je wat blog ni kn.. aku rasa best sgt sbb kt cni la aku leh cerita mcm2.. 
ibarat mcm aku tgh bercerita dgn seseorang jew.. x kesah la kn dlm dunia realitinya aku taip 
sorang2 jew.. haha.. dgn cara ni la aku rasa tenang jew.. boleh la isi masa lapang yg agak 
suram2 bosan ni.. So terjawab la cmne aku leh terjebak dlm dunia berblogging ni kn..
sbb.. "sy seorang yg suka berceloteh.." hehe.. layankn je la..~~ 



p/s: sape la yg cipta idea na utk wat2 blog ni kn.. lom sempat la pulak na kaji.. hehe.. By the way, thAnx
sgt2 kt dia.. sbb idea dia sgt2 berguna kpd masyarakat skrg ni..  cth nya mcm aku.. ^____^

1 comment:

There was an error in this gadget

~~HotteSt & CharMiNg~~